Menja

Lodge Canteen

Aquest és el nostre restaurant més sofisticat. Es troba a la cabana, a la vora de la llar de foc. Gaudeix d’un àpat agradable en un espai tranquil, fosc però bonic. El nostre xef et sorprendrà amb els seus plats senzills però de muntanya.
Durant l’hivern, l’accés al restaurant està tancat, de manera que et vindrem a buscar a l’entrada de la vall amb el nostre vehicle eruga i t’hi portarem. Assegura’t de fer-ne la reserva prèvia, si no, potser et quedaràs fora ;-)

Quan obre:
De dijous a la nit a diumenge al migdia durant els mesos d’hivern, juny i octubre.

Quan tanca:
Els mesos de novembre i maig.

Guingueta d’estiu

Quan el sol és alt i pica, obrim una petita cabana de fusta, també coneguda com el Xiringuito. Un lloc on passar el dia després d’una bona caminada durant el matí per als més valents o d’un passeig per als més tranquils. Gaudeix d’un esmorzar senzill mentre et delectes en la contemplació de les vistes i escoltes el silenci de les muntanyes.

Horaris d’obertura:
Cada dia, de juliol a setembre, de les 11.00h a les 17.00h. Els dijous a la nit (amb música en directe), de les 20.00 h a les 00.00 h. No t’oblidis de fer-ne la reserva!

Cabana d’hivern

Quan la vall està nevada, la nostra guingueta d’estiu es converteix en una cabana de fusta molt acollidora, amb llar de foc i dues taules comunes.

La idea és que passis per allà, després de fer una sortida amb raquetes de neu o practicar l’esquí de muntanya, i gaudeixis d’un àpat ben merescut.

No et sentis culpable, ja que ho cremaràs tot en el camí de tornada.

Quan obre:
Tots els caps de setmana d’hivern, de les 12.00h a les 17.00h.

També està disponible per a esdeveniments privats.

Durant els mesos d’hivern, lleva’t amb l’aire fresc, gaudeix d’un bon esmorzar i surt a caminar, a passejar o, simplement, no facis res. Tenim llocs molt acollidors on podràs seure i descansar.

Per a Booking poseu-vos en contacte amb Poony +376388720 o Lledó +376388702, o podeu escriure’ns a [email protected]